به IFNAA.IR خوش آمدید.
[ سبد خرید شما خالی است ]

ثبات قیمت قراضه در بازارهای جهانی

ثبات قیمت قراضه در بازارهای جهانی


پایگاه خبری فولاد ایران- در اوایل ژوئن بازار جهانی قراضه پس از نوسانات ماه می، ثبات قیمتی چشمگیری را تجربه می‌کند. با وجود برخی نشانه‌های رشد احساس عمومی بازارها همچنان ضعیف است. کاهش تقاضای فولاد، عوامل فصلی، مازاد عرضه و بی‌ثباتی در مقاصد اصلی صادراتی، بر قیمت‌ها در اکثر مناطق فشار وارد می‌کند.
به گزارش جی ام ک، در ترکیه، قیمت قراضه  سنگین 20-80 هفته گذشته با کاهش ۱.۷ درصدی به ۳۳۹.۴ دلار در هر تن سی اف آر رسید. همزمان، عرضه در ماه می ۵.۹ درصد افزایش یافت که فشار بر بازار را تشدید کرد و عدم تعادل بین عرضه و تقاضا را عمیق‌تر ساخت. فروش ضعیف فولاد، کاهش تقاضای داخلی و صادراتی برای میلگرد، و بیلت‌های ارزان‌تر از آسیا، کارخانه‌های ترکیه را مجبور به کاهش قیمت محصولات نهایی و کاهش خرید قراضه کرد. برخی تولیدکنندگان نیز پیش از تعطیلات عید قربان، خرید را متوقف کرده‌اند.
در اواخر ماه می و اوایل ژوئن  بازار قراضه فولاد اروپا پس از کاهش قبلی، شاهد ثبات و بهبود جزئی قیمت‌ها بود. در آلمان، قیمت قراضه پس از افت ۹.۹ درصدی در ماه می، در ۲۹۶.۵ یورو در هر تن تحویل کارخانه تثبیت شد، در حالی که ایتالیا افزایش جزئی ۱.۶ درصدی و رسیدن به ۳۲۰ یورو در هر تن تحویل کارخانه را ثبت کرد. به طور کلی، بازار با وجود تقاضای محدود و فعالیت صادراتی محتاطانه، با احتیاط انتظار افزایش قیمت را دارد.
در هفته‌های آتی، عامل کلیدی برای بازار، وضعیت قیمت‌های صادراتی و فعالیت در بازارهای محصولات نهایی، به ویژه در ایتالیا خواهد بود. انتظار می‌رود قیمت‌ها در سطوح فعلی باقی بمانند یا به طور متوسط رشد کنند.
بازار قراضه آمریکا در اوایل ژوئن دچار رکود شد و متوسط قیمت با ۲ درصد کاهش به ۳۱۱.۵ دلار در هر تن فوب رسید که بخشی از رشد ۴.۴ درصدی ماه می را خنثی کرد.  کاهش تقاضای داخلی فولاد، کاهش نرخ بهره‌برداری از ظرفیت (به ۷۶.۶ درصد) و مازاد عرضه قراضه از عوامل اصلی فشار بر بازار بودند. با وجود حمایت کوتاه‌مدت از صادرات به آسیا، احساس کلی بازار همچنان بدبینانه است. انتظار می‌رود قیمت برخی از گریدهای قراضه در ماه ژوئن ۱۰ تا ۲۰ دلار در هر تن کاهش یابد.
بازار قراضه چین در اوایل ژوئن همچنان تحت فشار تقاضای ضعیف و افزایش عرضه کوتاه‌مدت باقی ماند. قیمت‌های داخلی با ۰.۵ درصد کاهش به ۳۲۴.۱۵ دلار در هر تن رسید، در حالی که قراضه وارداتی در ۳۲۹ دلار در هر تن سی اف آر ثابت ماند. فعالیت بازار پیش از جشنواره قایق اژدها کاهش یافت و کارخانه‌ها با احتیاط قراضه می‌خریدند و به دلیل قیمت‌های پایین‌تر محصولات نهایی، چدن را ترجیح می‌دادند.
همزمان، کاهش نرخ بهره‌برداری از کوره‌های قوس الکتریکی (به ۳۲.۷ درصد) و افت مصرف قراضه نشان‌دهنده یک رکود فصلی است. واردات همچنان کند بود، خریداران چینی از پیشنهاد قیمت خودداری می‌کردند و تأمین‌کنندگان ژاپنی نیز به دلیل علاقه ضعیف، قیمت جدیدی ارائه نمی‌کردند.
در کوتاه‌مدت، احتمالاً بازار ضعیف باقی خواهد ماند، بدون هیچ نشانه‌ای از بهبود تقاضا و با عدم قطعیت در مورد تولید که قیمت‌ها را پایین نگه می‌دارد.


منبع: GMK
ترجمه: مونا تابان

۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ۱۳:۱۱
تعداد بازدید : ۷۳
کد خبر : ۷۳,۶۰۶

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید